Mooi Werk!

Heeft u al eens gedacht aan het laten spuiten van verf?

M. van Logten Schilder- en Spuitwerken is een ervaren specialist in het spuiten van verf. Dit zowel op locatie als in de professionele spuitcabine in onze werkplaats.
Wij beschikken over alle denkbare verfpompen en verfspuiten zodat we op elk oppervlak de juiste spuittechniek kunnen toepassen.

Wist u dat een...
Wand (muur), plafond, buitenmuur, deur en kozijn, radiator en zelfs een meubel gespoten kan worden met verf in elke gewenst kleur, met een superstrak resultaat?

Voor bedrijven en overheidsinstellingen spuiten wij ook damwandprofielen en brengen we brandvertragende coating aan. Bij dit laatste leveren we uiteraard de benodigde certificaten.

Met onze ruime ervaring bent u zeker van gegarandeerde kwaliteit!

 

Wanden, plafonds en buitenmuren

 

De verf voor buitenmuren, wanden en plafonds verwerken wij met een plunjerpomp.

Op nagenoeg alle ondergronden kan muurverf worden aangebracht, zoals op pleisterwerk, schuurwerk, gipsplaten, spack, granol, glasweefsel (scan), spachtelputz, hout en beton.

 

Deuren en kozijnen, radiatoren en meubels

 

M. van Logten beschikt over een professionele spuitcabine. Hier kunnen deuren, kozijnen, radiatoren en meubels in gespoten worden.

 

Ook kunnen we alles bij u op locatie spuiten. Wij maken gebruik van speciale watergedragen lak, die aan alle nieuwste kwaliteit- en milieueisen voldoet. Deze lak brengen wij aan met behulp van een verwarmde airless of luchtondersteunende membraampomp. Door onze zorgvuldige manier van werken heeft u geen rommel of stankoverlast.

 

 

Damwandprofielen

 

Panden die aan de buitenkant bekleed zijn met damwandprofielen zijn afgewerkt met een speciale coating. Wanneer slijtage optreedt als gevolg van verwering, of u wilt een frisse of vernieuwende uitstraling van uw pand, kunnen wij deze voor u in elke gewenste kleur voorzien van een coating van uitstekende kwaliteit.

 

Brandvertragende coating

 

Gebouwen die grotendeels rusten op een stalen constructie die niet brandwerend is behandeld, storten bij brand snel in. Door de constructie te behandelen met een brandwerende coating, behoudt het staal zijn draagkracht langer. Zo kan instorten worden voorkomen. Afhankelijk van de profielfactor van het te behandelen staal en de kritieke staaltemperatuur kan met een coating een brandwerendheid tot 3 uur worden bereikt.

 

Wij kunnen ook hout en houtproducten door middel van verschillende toepassingen brandvertragend maken.

 

Het materiaal kan tijdens het productieproces worden behandeld voordat het in een project wordt aangebracht, of erna.

 

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kijkt u ook eens bij afwerking of schilderwerk.

 

Schilderwerk

SpuitWERK

Afwerking

 
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Wij zijn specialist in het verspuiten van verf.

Om verf sneller en makkelijker aan te brengen dan met roller en kwast, beschikken wij over alle denkbare verfpompen en -spuiten.

Wanden, plafonds, buitenmuren, deuren en kozijnen, radiatoren en zelfs meubels spuiten wij met een superstrak resultaat, in elke gewenste kleur.
Voor bedrijven en overheidsinstellingen spuiten wij ook damwandprofielen en brengen we brandvertragende coating aan. Bij dit laatste leveren we uiteraard de benodigde certificaten.

Met onze ruime ervaring bent u zeker van gegarandeerde kwaliteit!